Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Huis verhuren Groningen

Huis verhuren Groningen? Neem contact op met Verhuurmakelaars Groningen! Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en telt ruim 200.000 inwoners. Het is een populaire studentenstad: ongeveer 50.000 studenten studeren er, waarvan 30.000 in de stad wonen. Wonen kan in wijken als Binnenstad, Schildersbuurt, Vinkhuizen en Korrewegwijk.

Huis verhuren Groningen: wat doen wij voor u?

Verhuurmakelaars Groningen zorgt voor veel online exposure onder woningzoekenden. Zo plaatsen wij uw woning op diverse woningwebsites en in onze woningmail. Voor onze woningmail zijn veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een woning zoeken! Als er eenmaal een kandidaat is gevonden, screenen wij deze op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Daarnaast zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht, stellen wij een degelijk huurcontract op en doen wij een initiƫle inspectie van de woning.

Huis verhuren Groningen: vastgoedbeheer

Naast het verhuren van uw woningen, kunnen wij uw woning ook voor u beheren. Ideaal als u bijvoorbeeld in het buitenland verblijft of als u een professionele partner zoekt tijdens de verhuurperiode. Wij bieden technisch en financieel beheer. Dit houdt in dat wij kleine technische problemen helpen oplossen en o.a. de huur voor u innen. Vraag een medewerker voor meer informatie over vastgoedbeheer voor uw woning.

Meer weten of huis verhuren Groningen via Verhuurmakelaars Groningen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!