$468,000.00

Woonboerderij, Hamweg, Lageland

Paardenliefhebbers opgelet, dit is een buitenkans!

Deze droomplek behoeft geen verbouwing, alles is al voor u gedaan. U hoeft voor rust, natuur en ruimte maar 10 kilometer buiten Groningen te zoeken.

Deze woning is met behoud van het authentieke karakter vanaf de fundering opnieuw opgetrokken en van alle moderne gemakken voorzien.

De woning is volledig geïsoleerd dus helemaal up to date.
Het originele “voorhuis” van 25 m2 heeft een vloer van massief eikenhout en als extra een inbouw houtkachel. Hier is het op een winteravond comfortabel vertoeven.

De half open keuken met daaraan grenzend de eet- leefkamer zijn samen ruim 35 m2.

In de overige volledige BG bevindt zich comfortabele vloerverwarming onder de natuurstenen vloer (Belgisch hardsteen).

Aan de langgestrekte hal bevinden zich 3 slaapkamers op de begane grond en hierboven de 4e slaapkamer. De badkamer met dubbele wastafel én inloopdouche bevindt zich ook beneden, u kunt hier zo lang blijven wonen als u wilt.
De wasmachine en droger kunnen ook in de ruime gangkast geplaatst worden, door het aanwezige leidingwerk en afwerking kunt u dan eenvoudig een vrijstaand bad plaatsen.

Naast de keuken bevindt zich nog een kamer die als slaap – of studeerkamer ingericht kan worden en op de verdieping kan zelfs een 6e (slaap-) kamer gecreëerd worden.

Buiten:
De woning is op ruime afstand van de weg gelegen op een kavel van 7653 m2.
Het overkapte terras aan de voorzijde met ingebouwde buitenhaard is momenteel met wanden afgesloten, deze zijn naar wens eenvoudig te verwijderen.

Naast de woning vindt u de recente schuur van 12×6 meter met aan de achterzijde een overkapt terras van 18 m2. De schuur is in 2011 nieuw gebouwd en in 2015 voorzien van zonnepanelen. De woning heeft een energielabel A.
Aan de achterzijde vindt u de weidegang voor de paarden met verharde paddock als uitloop, de rijbak van 20 bij 40 meter en de tuinkas van 3×6 meter met aangrenzende moestuin.

De ligging:
Op fietsafstand van de stad Groningen (10 kilometer) biedt Lageland een uitstekende woonomgeving voor gezinnen die rustig willen wonen met stadse voorzieningen binnen handbereik. Goede internet verbinding, dus thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

Lageland is gelegen op 4 minuten boven Harkstede, hier vindt u alle nodige voorzieningen als sportvelden, winkel- en schoolvoorzieningen.

6 kilometer gelegen vanaf Lewenborg
Harkstede ligt op 3 kilometer. 

Wiki Lageland:
Lageland (Gronings: Lagelaand) is een buurtschap in de gemeente Slochteren in de Nederlandse provincie Groningen. Lageland is gelegen ten noorden van Harkstede aan het Slochterdiep.
Lageland ligt in het gebied waar de nieuwe wijk Meerstad zal verrijzen. De buurtschap zal dan aan de noordkant van het nieuwe meer komen te liggen. Direct bij Lageland zouden volgens de eerste plannen ongeveer 400 nieuwe woningen gebouwd worden.

Recente CV-ketel, leasecontract ter overname.

Details

Price : $468,000.00
Property Type : Woonboerderij
Area : 185 Sq Ft
Address : Hamweg 17
State : Groningen
Zip Code : 9623PA
City : Lageland
Property ID : 4943

Internal Structure

Bedrooms : 5
Bathrooms : 1

Find on Map


Edit Property

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms