Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Veel nieuwbouwwoningen in Groningen

De Meeuwen, een nieuwe buurt in Groningen in de populaire wijk Oosterpoort. De locatie ligt dichtbij het Winschoterdiep, tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat. In totaal komen er 68 koopwoningen en 17 vrije huursector woningen.

In de Meeuwen ligt alles dicht in de buurt, het centrum is een paar minuten fietsen en met de auto rijd je zo de snelweg. Ideaal voor Groningen die buiten de stad werken.

Het project is tot stand gekomen door samenspraak van de buurtbewoners. Zij zijn samen verantwoordelijk voor een prettige leefomgeving. 

De woningen zullen volledig gasloos worden gebouwd en voorzien van een warmtepomp. Dankzij het ventilatiesysteem wordt het in de zomer nooit benauwd in de woning en in de winter wordt de geventileerde lucht verwarmd. Je hoeft sowieso nooit koude voeten te krijgen, want de woningen hebben vloerverwarming.

Bron: Indebuurt Groningen

11 april 2020

 

Leave a Comment

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>