Huis verhuren expats

 

Huis verhuren expats doet u via VerhuurmakelaarsGroningen.nl! Expats zijn werknemers uit het buitenland met een hoog inkomen en hoge opleiding. Vaak zoeken zij huurwoningen in het duurdere segment. Hierdoor zijn expats gewilde huurders. Expats worden voor tijdelijke duur ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het thuisland. Hierdoor zoeken zij vaak huurwoningen die tijdelijk te huur zijn. Uw woning komt dus na de verhuurperiode weer vrij voor een nieuwe verhuurperiode, verkoop of eigen bewoning. Daarnaast prefereren expats ook gemeubileerde woning, zodat u uw meubels gewoon kunt laten staan. Hebt u geen meubels die u in uw woning kunt plaatsen, maar wilt u dit wel graag? Wij brengen u in contact met een partner die de woning voor u kan meubileren.

Huis verhuren expats: een geschikte huurder vinden

Verhuurmakelaars Groningen heeft veel ervaring met verhuren aan expats. Wij hebben connecties met bedrijven die vaak woningen zoeken voor de expats die zij inhuren. De huurder die wij voor uw woning vinden wordt gescreend zodat de achtergrond volledig duidelijk is. Daarnaast stellen wij onder andere een waterdichte huurovereenkomst op en doen wij inspectie van de woning voor en na de verhuurperiode.

Wilt u meer informatie over huis verhuren expats via Verhuurmakelaars Groningen of direct uw woning aanbieden? Vul het formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Snelle reactie

Onze professionele verhuurmakelaars kennen de markt en kunnen snel schakelen. 

volledige service

Eén compleet pakket. Wij kunnen huurders en verhuurders helpen met onder meer vastgoedbeheer.  

Vriendelijk en transparant

Bij VMG geen oneerlijke aanhuurkosten, wij kiezen ervoor om 100% voor de verhuurder op te treden.

Kantoor

Westersingel 3, 9718 CA Groningen

BEL ONS

050 711 4422 

EMAIL

info@verhuurmakelaarsgroningen.nl

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms