Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Kamer verhuren Groningen

Kamer verhuren Groningen doet u via VerhuurmakelaarsGroningen.nl! Groningen is een populaire studentenstad; een kwart van de 200.000 inwoners is student. Hierdoor is de vraag naar kamers in Groningen zeer hoog. De kans dat u snel een huurder vindt is dan ook groot.

Kamer verhuren Groningen: waarom Verhuurmakelaars Groningen?

Verhuurmakelaars Groningen heeft groot aantal connecties binnen de verhuurmarkt en jarenlange ervaring op de Groningse verhuurmarkt. Wij weten hoe uw woning moet worden aangeboden en welke huurder geschikt is. Wij screenen huurders op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten om een duidelijk beeld te krijgen van de achtergrond van de huurder. Ook stellen wij een degelijk huurcontract op, doen wij de sleuteloverdracht, doen wij een eerste inspectie van de kamer etc. Hierdoor hoeft u niet zelf opzoek te gaan en weet u dat u een betrouwbare huurder krijgt.

Kamer verhuren Groningen: vastgoedbeheer

U kunt er ook voor kiezen om uw kamer(s) te laten beheren door Verhuurmakelaars Groningen. U kunt financieel en technisch beheer krijgen. Dit houdt in dat wij facturen versturen en technische klachten helpen oplossen. Meer informatie over vastgoedbeheer? Geef dit aan in uw aanvraag.

Kamer verhuren Groningen via Verhuurmakelaars Groningen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, zodra het formulier is ingevuld.