Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Woning verhuren vakantie

Woning verhuren tijdens vakantie? U bent bij Verhuurmakelaars Groningen aan het juiste adres! Ga zorgeloos op reis en verhuur tijdelijk uw woning tijdens uw vakantie. U kunt al vanaf 2 maanden verhuren, ideaal tijdens een wereldreis of als u tijdelijk in het buitenland verblijft.

Woning verhuren vakantie: Onze werkwijze

Verhuurmakelaars Groningen zorgt dat uw woning op verschillende plekken te vinden is voor woningzoekenden. Zo plaatsen wij uw woning op diverse woningwebsites en in onze woningmail. Voor deze woningmail zijn veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een woning zoeken. Deze potentiƫle huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Daarna regelen wij zaken als het huurcontract en de sleuteloverdracht.

Woning verhuren vakantie: Vastgoedbeheer

Voor een geheel zorgeloze vakantie kunt u kiezen voor vastgoedbeheer. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Bij financieel vastgoedbeheer stellen wij o.a. de facturen op en innen wij de huur. Bij technisch beheer helpen wij met het oplossen van kleine technische problemen. Vraag een medewerker voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Meer informatie over woning verhuren vakantie via Verhuurmakelaars Groningen? Of direct uw woning aanbieden? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!