Informatie

 

Verhuurmakelaars Groningen is een actieve makelaar die voor veel online exposure van uw woning zorgt. Door uw woning te plaatsen op veel verschillende websites wordt uw woning door een groot aantal woningzoekenden gezien. Ook maken wij overzichtelijke foto’s van de woning, waardoor woningzoekenden een goed beeld krijgen. Verhuurmakelaars Groningen heeft een woningmail waar veel woningzoekenden zich voor hebben ingeschreven, deze woningzoekenden zoeken vaak per direct een woning.

Geschikte huurder

Verhuurmakelaars Groningen zorgt voor een geschikte huurder voor uw woning. Wij screenen de potentiële huurder op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid, waardoor u zekerheid heeft over de achtergrond van uw nieuwe huurder. Ook regelen wij onder andere sleuteloverdracht, inspectie van de woning en een waterdicht contract. Verhuurmakelaars Groningen werkt als verhuurmakelaar voor de verhuurder en staat ook na de sleuteloverdracht voor u klaar. Bij eventuele problemen kunnen wij bemiddelen tussen u en de huurder.

Verhuur aan expats

Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het thuisland. Expats zijn vaak hoog opgeleid en genieten een hoog inkomen. Hierdoor zijn het erg gewilde huurders. Vaak zoeken expats een huurwoning in het duurdere segment, die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Omdat expats gemiddeld tussen de 1 en 3 jaar in Nederland werken, zijn zij opzoek naar een woning die tijdelijk te huur is. Verhuurmakelaars Groningen heeft ruime ervaring met verhuren aan expats en veel contact met bedrijven die woningen zoeken voor hun expats. Voor meer informatie over verhuur aan expats zie: huis verhuren expats.

Available 'round the Clock

Integer posuere erat a ante venenatis dapib estibulum id ligula porta felis euismod semper ipsum dolor amet

Satisfaction Guaranteed

Integer posuere erat a ante venenatis dapib estibulum id ligula porta felis euismod semper ipsum dolor amet

Free Consultations

Integer posuere erat a ante venenatis dapib estibulum id ligula porta felis euismod semper ipsum dolor amet

Kantoor

Westersingel 3, 9718 CA Groningen

BEL ONS

050 711 4422 

EMAIL

info@verhuurmakelaarsgroningen.nl

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms