Huis verhuren via makelaar

 

Voor uw huis verhuren via makelaar bent u bij VerhuurmakelaarsGroningen.nl aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring met de Groningse verhuurmarkt weten wij hoe úw woning moet worden verhuurd. Wij zijn een actieve makelaar en plaatsen uw woning op veel verschillende websites, hierdoor is uw woning zichtbaar voor veel woningzoekenden. Daarnaast hebben wij een woningmail die veel woningzoekenden krijgen, hierin worden alle nieuwe verhuurobjecten in getoond. Deze woningzoekenden zijn vaak per direct opzoek naar een huurwoning.

Huis verhuren via makelaar: de voordelen

Door uw woning via een makelaar te verhuren, hoeft u zelf geen tijd te stoppen in het vinden van een geschikte huurder. U kunt verder met uw dagelijkse bezigheden en wij zorgen ervoor dat er een betrouwbare huurder komt voor uw woning. Wij screenen de huurder op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit om zeker te zijn van de achtergrond. Daarnaast zorgen wij voor een waterdicht contract zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Ook zorgen wij voor inspectie van de woning voor de verhuurperiode en de sleuteloverdracht. Hierdoor weet u zeker dat alles op een correcte manier verloopt en dat er bij eventuele problemen bewijzen zijn (zoals foto’s van de woning).

Geïnteresseerd in uw huis verhuren via makelaar VerhuurmakelaarsGroningen.nl? Vul het formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Snelle reactie

Onze professionele verhuurmakelaars kennen de markt en kunnen snel schakelen. 

volledige service

Eén compleet pakket. Wij kunnen huurders en verhuurders helpen met onder meer vastgoedbeheer.  

Vriendelijk en transparant

Bij VMG geen oneerlijke aanhuurkosten, wij kiezen ervoor om 100% voor de verhuurder op te treden.

Kantoor

Westersingel 3, 9718 CA Groningen

BEL ONS

050 711 4422 

EMAIL

info@verhuurmakelaarsgroningen.nl

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms