Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Verkoopmakelaar Groningen

Opzoek naar een verkoopmakelaar Groningen? U bent aan het juiste adres bij Verkoopmakelaars Groningen! Wij zijn de No Cure, No Pay makelaar van Groningen. U betaalt ons scherpe tarief van 1,25% alleen als uw woning is verkocht! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een gratis waardebepaling van uw woning. Deze waardebepaling wordt gedaan aan de hand van uitgebreid marktonderzoek. Binnen 48 uur ontvangt u een eerlijke en realistische vraagprijs.

Verkoopmakelaar Groningen: online marketing specialist

De kans op verkoop is het hoogst in de eerste drie maanden van de verkoopperiode. Verkoopmakelaars Groningen streeft om in deze eerste drie maanden uw woning te verkopen. Dit doen wij door middel van professionele foto’s en objectief advies over het verkoopklaar maken van uw woning. Daarnaast werken wij samen met online marketingspecialist Houseboost. Zij zorgen voor een plaatsing bovenaan diverse woningwebsites, Google advertentiecampagne en professionele verkooptekst. Dit pakket twv €450,- is voor klanten van makelaar Groningen Verkoopmakelaars Groningen geheel gratis!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Verkoopmakelaars Groningen! Ga naar www.verkoopmakelaarsgroningen.nl of bel 050-7600797!