Koopwoning verhuren

 

Wilt u uw koopwoning verhuren? Bij Verhuurmakelaars Groningen bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in verschillende takken van woningverhuur, zoals kamerverhuur, verhuren aan expats en koopwoning verhuren!

Koopwoning verhuren: Hoe gaat het in zijn werk?

Als u uw koopwoning tijdelijk wilt verhuren, kunt u dit via de leegstandswet doen. Via leegstandswetverhuur kunt u uw te koop staande woning tijdelijk verhuren. Zo kunt u dubbele lasten dekken en is uw woning beter beschermd tegen vandalisme. Andere voordelen van leegstandswetverhuur zijn dat u zelf de huurprijs mag bepalen, beperkte huurbescherming dient te garanderen en direct een vergunning voor 5 jaar ontvangt. Houdt er rekening mee dat het aanvragen van de vergunning bij uw gemeente tot 6 weken kan duren. Daarnaast dient uw bank toestemming te geven en dient uw verzekeraar te zijn ingelicht.

Koopwoning verhuren: Wat doet Verhuurmakelaars Groningen voor u?

Verhuurmakelaars Groningen zorgt voor optimale zichtbaarheid onder woningzoekenden. Dit doen wij onder andere door uw koopwoning op diverse websites voor woningzoekenden te plaatsen en door uw woning in onze woningmail te presenteren. Voor deze woningmail zijn veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een woning zoeken. Als er eenmaal een geschikte kandidaat is gevonden, controleren wij deze op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw nieuwe huurder. Ook zorgen wij o.a. voor een waterdicht huurcontract en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Meer informatie over koopwoning verhuren via Verhuurmakelaars Groningen? Neem contact op via het formulier!

Snelle reactie

Onze professionele verhuurmakelaars kennen de markt en kunnen snel schakelen. 

volledige service

Eén compleet pakket. Wij kunnen huurders en verhuurders helpen met onder meer vastgoedbeheer.  

Vriendelijk en transparant

Bij VMG geen oneerlijke aanhuurkosten, wij kiezen ervoor om 100% voor de verhuurder op te treden.

Kantoor

Westersingel 3, 9718 CA Groningen

BEL ONS

050 711 4422 

EMAIL

info@verhuurmakelaarsgroningen.nl

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms