Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Eigen woning verhuren

Uw eigen woning verhuren doet u via VerhuurmakelaarsGroningen.nl! Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van woningverhuur in en om de stad Groningen en voorzien u graag van advies. Zo kunnen wij u van advies voorzien over huurprijs en huurder. Verhuurmakelaars Groningen werkt als verhuurmakelaar voor u en staat ook na de sleuteloverdracht voor u klaar.

Eigen woning verhuren: het vinden van een huurder

Verhuurmakelaars Groningen plaatst uw woning op een groot aantal websites, hierdoor wordt uw woning door veel woningzoekenden gezien. Daarnaast krijgen woningzoekenden die bij ons zijn ingeschreven een woningmail met al het nieuwe aanbod. Deze woningzoekenden zijn vaak per direct opzoek naar een nieuwe huurwoning. Als een huurder interesse heeft getoond in uw woning, screenen wij hem of haar op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Ook regelen wij zaken als inspectie van de woning, opstellen van het contract en de sleuteloverdracht.

Eigen woning verhuren: vastgoedbeheer

Bij Verhuurmakelaars Groningen kunt u uw woning ook laten beheren. Zo hebt u geen omkijken naar uw verhuurde woning. Wij bieden twee soorten beheer aan: technisch en financieel. Dit houdt in dat wij technische klachten helpen oplossen en de facturen versturen. Wilt u meer informatie over vastgoedbeheer of uw woning aanmelden voor vastgoedbeheer? Geef dit dan aan in de aanmelding van uw woning.

Eigen woning verhuren via VerhuurmakelaarsGroningen.nl? Meld uw woning vandaag nog aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!