Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Kamerverhuur Groningen

Geïnteresseerd in kamerverhuur Groningen? Zoek niet verder: bij Verhuurmakelaars Groningen bent u aan het juiste adres! Groningen is een zeer populaire studentenstad: er studeren ruim 50.000 studenten aan de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen. Zo’n 30.000 studenten wonen in de stad Groningen, dus er is veel vraag naar kamers!

Kamerverhuur Groningen: Onze werkwijze

Verhuurmakelaars Groningen zorgt voor veel online exposure van uw kamer. Zo komt uw kamer op het scherm van de potentiële huurder! Wij plaatsen uw kamer op diverse woningwebsites en in onze woningmail. Voor deze woningmail zijn veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een nieuwe kamer zoeken. Als er eenmaal een geschikte kandidaat is gevonden, controleren wij deze op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Daarnaast zorgen wij voor een waterdicht contract en doen wij een initiële inspectie van de kamer.

Kamerverhuur Groningen: beheren kamer

Wilt u zonder zorgen uw kamer(s) verhuren? Kies dan voor vastgoedbeheer van Verhuurmakelaars Groningen. Wij bieden twee soorten: financieel beheer en technisch beheer. Bij financieel beheer kunt u denken aan het innen van de huur en versturen van facturen. Bij technisch beheer helpen wij met het oplossen van kleine technische problemen. Vraag een medewerker voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Geïnteresseerd in kamerverhuur Groningen via Verhuurmakelaars Groningen? Neem contact op via het formulier!