350000

Tussenwoning, Groenendaal, Groningen

Heerlijke gezinswoning te koop in het groen in het mooiste deel van Helpman / Coendersborg. 

Groenendaal is een verkeersluwe straat met een brede groenstrook met bomen wat ervoor zorgt dat kinderen veilig kunnen spelen. 

De woning leent zich daardoor uitermate goed voor jonge gezinnen, maar door de rustige ligging nabij het centrum wonen ook ouderen hier al vele decennia. 

Door de ligging aan het begin van de wijk fietst u binnen 3 minuten de Oosterpoort binnen en na 8 minuten bereikt u fietsend de Grote markt! 
Twee van de beste basisscholen van Groningen (o.a. internationaal onderwijs) bevinden zich op loopafstand. 

De achterzijde van de woning grenst aan het terrein van Buurt- en Speeltuinvereniging Helpman-Oost, waar soms leuke activiteiten als een kinder vrijmarkt georganiseerd worden. Hier staan diverse bomen en ander groen en deze grenst aan park Groenestein. U kunt hierdoor in uw eigen tuin een eekhoorn of specht spotten! 

Station Groningen Europapark (Euroborg) ligt op 600 meter lopen, hier kunt u zonder overstappen naar Zwolle of verder reizen. 

Indeling: 
De ruime entree biedt toegang tot de gang naar de woonkamer. 
De L-vormige woonkamer met strak stucwerk en open keuken (bovenkasten kunnen eenvoudig verwijderd worden zodat een kookeiland ontstaat) is voorzien van een hoogwaardige hardhouten vloer die desgewenst geschuurd kan worden en een andere kleur kan krijgen. 

Vanuit de woonkamer vindt u de schuifdeur naar de zonnige tuin. De tuin is professioneel aangelegd en heeft een achterom. In de tuin bevindt zich een stenen berging. 

Aan de lange gang bevinden zich een kleine kelder en het eerste toilet. 

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers waarvan één ruime en de eenvoudige badkamer met bad én douche met tweede toilet. 
Aan de achterzijde bevindt zich een balkon over de hele breedte. 

Via een vaste trap bereikt u de overloop op de 2e verdieping met 6 vaste kasten en plek voor de wasmachine waar mogelijk nog een extra kamer gecreëerd kan worden. 
Ook bevindt zich hier de 5e, zeer ruime slaapkamer met een dakkapel. 

Algemeen: 
Zonder ingrijpende aanpassingen kunt u keuken en sanitair naar eigen wens vernieuwen. 

Als u de Verlengde Hereweg oversteekt, komt u bij het uitgebreide winkelcentrum van Helpman, hier bevinden zich ook een apotheek, sportschool en andere voorzieningen. 

Bijzonderheden: 
Eénrichtingsverkeer, rustige weg 
Prettige leefomgeving 
Sfeervol geheel 
Voorzien van zonnepanelen 
Tuin op het zuiden 
Goed geïsoleerd, Energielabel C 
Overal dubbel (HR++) glas 
Houtkachel in de woonkamer 
Nieuwe dakpannen 
Nieuwe dakramen 
Riolering is vervangen 
Schoorsteen is opnieuw gevoegd 
HR CV-ketel 

Wiki Park Groenestein 
Park Groenestein is een parkbos in de zuidelijke wijk Helpman in de stad Groningen. In het kleine maar bijzondere stadsbos ligt het Huis Groenestein, een monumentale villa. 
Park Groenestein kenmerkt zich door een gevarieerde flora en fauna, met onder andere eekhoorns, egels en veel soorten vogels. Ook zijn er een paar vennetjes en een aantal monumentale bomen te vinden, waarvan sommigen al meer dan 100 jaar oud zijn. 

Details

Price : 350000
Property Type : Tussenwoning
Area : 137 m2
Address : Groenendaal 11
State : Groningen
Zip Code : 9722 CM
City : Groningen
Property ID : 7894

Internal Structure

Bedrooms : 5
Bathrooms : 1

Find on Map


Edit Property

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms